-
Вигляд37
25 хв.
6 порцій
Коли за столом збирається багато гостей, то обов’язково перебувають прихильники здорового харчування. Раджу наперед з’ясувати смакові уподобання кожного та продумати меню. Хорошим варіантом буде пісне олів’є. Такий салат готується з пісним майонезом, без яєць та ковбаси.
складові
-
Відварна картопля) –
250 г -
Морква (варена) –
150 г -
Огірки солені) –
3 штуки -
Гриби (смажені) –
250 г -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Зелений горошок (консервований) –
200 г -
Майонез (пісний) –
180 мл -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Кріп (для прикраси) –
2 гілочки
Покроковий рецепт приготування
Картопля, морква, цибуля та солоні огірки наріжте дрібними шматочками.
Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою та обсушіть на паперовому рушнику.
У глибокій мисці змішайте картоплю, моркву, гриби, огірки, цибулю та зелений горошок. Небагато горошку залиште для прикраси готового салату.
Додайте сіль, мелений чорний перець та майонез. Акуратно перемішайте ложкою салат.
За допомогою кільця сервіровки викладіть пісний олів’є на тарілку, прикрасьте зеленню.
Leave a Review